Ik wens informatie inzake bijstand bij een toekomstige planontwikkeling

Planontwikkeling

Planontwikkeling

Overheden, particulieren en bedrijven zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe plannen. Als huizenbezitter wordt u met deze plannen en de gevolgen hiervan geconfronteerd. Tegelijkertijd kan het voorkomen, dat u zelf bezig bent met het uitwerken van plannen voor uw woning of stukken grond. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wilt u weten op welke wijze u dient te reageren op de ontwikkelingen van een gemeente of bijvoorbeeld buurman rond uw woning? Wij kunnen u helpen!

Als u zelf nieuwe plannen heeft voor uw woning, grond of bedrijf, dan vergt dat de nodige voorbereidingen. Daar komt nog het overleg met overheden, aannemers, architecten en andere deskundigen bij. Ook als u uw woning wilt verbouwen of uitbreiden zult u plannen moeten maken en adviezen inwinnen. Dat kost veel tijd en u zult de juiste weg moeten bewandelen.

Zelf plannen maken of bezwaar aantekenen

Wij kennen deze weg en zijn in staat en bereid om met onze kennis, ons netwerk en de ervaring die we hebben opgebouwd particulieren en bedrijven te ondersteunen bij planontwikkelingen in welke vorm dan ook. Wij werken hierbij volledig onafhankelijk.

Indien er in uw directe omgeving nieuwe plannen worden gemaakt door de overheid, bedrijven of andere particulieren en u van mening bent dat dit nadelige gevolgen heeft voor u of uw omgeving, dan kunnen wij u adviseren welke weg te bewandelen om uw bezwaren kenbaar te maken.

Waarderegelingen
Waarderegelingen

Onze dienstverlening voor bedrijven en particulieren

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw plannen of uw projectontwikkeling of hebt u behoefte aan ondersteuning indien van mening bent dat u getroffen wordt door plannen van anderen in uw omgeving, dan wij kunnen u bijstaan met het volgende:

  • Overleg met uw gemeente over de mogelijkheden van de herontwikkeling van uw object dan wel bezwaar maken tegen plannen van anderen die u benadelen;
  • Ondersteuning bij een eventuele wijziging van het bestemmingsplan;
  • Advisering bij stedenbouwkundige wijzigingen;
  • Ondersteuning bij gesprekken met architecten en/of bouwkundig adviseurs;
  • Ondersteuning bij onderhandelingen met projectontwikkelaars en/of aannemers;
  • Overleg met een notaris en/of financiële instelling;
  • Begeleiding middels fiscaal en juridisch advies;
  • Overleg met de betrokken omgeving.

Ik heb hulp nodig bij het ontvangen van de juiste waardecompensatie!

Hulp bij aanvraag of bezwaar?

Onze kernwaarden bij het aanbieden van onze diensten

Wij, als ervaren deskundigen op het gebied van taxaties, juridische zaken en makelaardij, kunnen u op het gebied van wonen, vastgoed, detailhandel en economische ontwikkeling in het algemeen van grote steun zijn. Wij kennen de weg en anders vinden we de weg om u te adviseren en te begeleiden bij uw plannen of bezwaren tegen plannen van een ander.

Hierbij werken wij op basis van vertrouwelijkheid, een open en eerlijke relatie waar u als particulier of ondernemer baat bij heeft.

Waarderegelingen
__014

Meer weten?

Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand antwoordformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Het verplicht u tot niets totdat we definitieve afspraken met u maken. Wel zo prettig, wanneer u nog niet exact weet wat u aan ons heeft! Maak gebruik van onze kennis en ervaring en bel of mail ons voor een afspraak.