Ik wens informatie inzake het verrichten van een taxatie

Taxaties

Taxeren: uw woning, bedrijfspand of agrarisch gebouw kan verschillende waarden bezitten

Het taxeren van een onroerende zaak is de laatste jaren uitgegroeid tot een echt professioneel beroep waarbij deskundig en onafhankelijkheid  bovenaan staan. Erkende taxateurs dienen ingeschreven te staan bij het  NRVT en hier jaarlijks hun deskundigheid te tonen. De door de taxateur  uit te brengen taxatie rapporten dienen eveneens te voldoen aan de door  het NRVT gestelde eisen en waarvan niet mag worden afgeweken. De meeste taxatierapporten dienen daarnaast, mede door de gestelde eisen van het  NRVT, te worden gevalideerd via een onafhankelijke instantie waarvan het NWWI veruit het bekendste is.

Ik heb hulp nodig bij het ontvangen van de juiste waardecompensatie!

Hulp bij aanvraag of bezwaar?

Ingeschreven bij NRVT

Taxateurs bij waarderegelingen.nl staan bij het NRVT ingeschreven in de diverse  kamers van Wonen, WOZ, Bedrijfsmatig Vastgoed alsmede Landelijk en Agrarisch Vastgoed. Deze taxateurs verrichten graag voor u een taxatie vanuit deze  verschillende vakgebieden. Doordat deze taxateurs eveneens aansluitingen bezitten  bij het NWWI is het hierbij probleem om een gevalideerd taxatierapport voor  bijvoorbeeld een woning, belegging of een bedrijfsmatige financiering in opdracht  voor u te verrichten. Wanneer u de opdracht verstrekt kunt u er bijna verzekerd van  zijn dat u dit rapport binnen een aantal dagen heeft ontvangen zodat u verder kunt met de aanvraag voor bijvoorbeeld een financiering.

WOZ-taxateur

Zoals vermeld zijn onze taxateurs eveneens ingeschreven in de kamer  WOZ van het NRVT. Als een van de  weinige taxateurs in Nederland mogen  zij zich hierdoor gecertificeerd WOZ-taxateur noemen en worden mede hierdoor vraagt gevraagd bij juridische  procedures wanneer de WOZ-waarde  van een onroerende zaak onjuist is  vastgesteld. Waarderegelingen.nl werkt hierbij nauw samen met bezwaarwozwaarde.nl. Graag staat waarderegelingen.nl u graag bij wanneer u het niet eens bent met de door een gemeente onjuist vastgestelde WOZ-waarde. Aanvullende informatie kunt u eveneens vinden op de website van bezwaarwozwaarde.nl.

De taxateurs van waarderegelingen.nl zijn de afgelopen jaren zeer deskundig geworden op het gebied van het bepalen van waardevermindering inzake onroerende zaken. Door onder andere vele werkzaamheden in verband met waardedalingsregelingen door de aardbevingen in Groningen is een unieke deskundigheid ontstaan. Deze deskundigheid gebruiken wij ook graag om u bij te staan indien u een vermoeden heeft dat uw onroerende zaak door toedoen van derden in waarde is gedaald. U kunt ons onder andere ook inschakelen in procedures met betrekking tot planschade, onteigening en het aanleggen van windparken.

Waarderegelingen
Waarderegelingen

Meer informatie nodig?

Wilt u meer informatie over het taxeren van uw woning, bedrijfsmatig vastgoed, agrarisch vastgoed, een onjuist vastgestelde WOZ-waarde of een taxatie inzake een waarderegeling? Stuur ons dan even een ingevuld antwoordformulier.